Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Για το Πασχαλινό τραπέζι εκλεκτά ντόπια κρέατα στο Κρεοπωλείο «ο Μαρίνος» στο Καλαμπάκι!

-Στο Κρεοπωλείο «ο Μαρίνος» στο Καλαμπάκι-Δράμας για το γιορτινό Πασχαλινό τραπέζι μπορείτε να προμηθευτείτε εκλεκτά κρέατα παραγωγής μας. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, στο Κρεοπωλείο μας θα βρείτε πάντα ολόφρεσκο άριστης ποιότητας κρέας, και επειδή για εμάς κέρδος είναι πάντα ο ευχαριστημένος πελάτης παρέχουμε μία από τις καλύτερες σχέσεις ποιότητας και τιμής.
-Τώρα για τις ημέρες του Πάσχα μην παραλείψετε να προμηθευτείτε από το Κρεοπωλείο μας το μοναδικό κοκορέτσι έτοιμο για σούβλα ή για φούρνο, καθώς και τους παραδοσιακούς τζιγεροσαρμάδες που παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας… φυσικά στο Κρεοπωλείο μας θα βρείτε ντόπια αρνάκια και κατσικάκια για την σούβλα ή τον φούρνο, μπριζόλες, σουβλάκια και σουτζουκάκια από εκλεκτά κρέατα παραγωγής μας.
-Μία επίσκεψη στο Κρεοπωλείο μας αξίζει πραγματικά να ανακαλύψετε την μεγάλη ποικιλία κρεάτων που διαθέτουμε ή να τηλεφωνήστε στο τηλ. 25210 51262 – 51472, κινητό 6972303262 για να παραγγείλετε κρέατα της αρεσκείας σας ή να δώσετε μία ιδιαίτερη παραγγελία που με πολύ χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε.
-Το Κρεοπωλείο «ο Μαρίνος» σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου