Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Για το Πασχαλινό τραπέζι εκλεκτά ντόπια κρέατα στο Κρεοπωλείο «ο Μαρίνος» στο Καλαμπάκι!

-Στο Κρεοπωλείο «ο Μαρίνος» στο Καλαμπάκι-Δράμας για το γιορτινό Πασχαλινό τραπέζι μπορείτε να προμηθευτείτε εκλεκτά κρέατα παραγωγής μας. Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, στο Κρεοπωλείο μας θα βρείτε πάντα ολόφρεσκο άριστης ποιότητας κρέας, και επειδή για εμάς κέρδος είναι πάντα ο ευχαριστημένος πελάτης παρέχουμε μία από τις καλύτερες σχέσεις ποιότητας και τιμής.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ψητά κοτόπουλα και αρνιά στην σούβλα μόνο στην ταβέρνα «Ένα κι Ένα» του Μαρίνου στο Καλαμπάκι!


-Καθημερινώς στην Ταβέρνα μας θα απολαύσετε κοτόπουλα στην σούβλα με 9 Ευρώ το κιλό, και αρνάκι στην σούβλα με μόνο 20 Ευρώ το κιλό… φυσικά συνοδεύονται με τις εκλεκτές και ποικίλες σαλάτες παραγωγής μας και κάθε ορεκτικό που θα ανεβάσει την όρεξη και του πιο επιλεκτικού πελάτη μας!

Πιάτο με ουζομεζέ και ποτήρι τσίπουρο μόνο με 3 Ευρώ.


-Καθημερινώς και όλες της ώρες της ημέρας στην Ταβέρνα «Ένα κι Ένα» στο Καλαμπάκι, μπορείτε να απολαύσετε το τσιπουράκι σας παραγωγή μας με γλυκάνισο ή χωρίς, και πιάτο με χορταστικό ουζομεζέ μόνο με 3 Ευρώ.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΔΡΑΜΑΣ


-Σε ένα… γευστικό παιχνίδι του δρόμου μετατρέπει η ταβέρνα Ένα κι Ένα το φαγητό στο χέρι, με γεύσεις που μας θυμίζουν μαμά, γιαγιά, σπιτικό φαγητό και τραπεζομάντιλο. Κεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, τοματοκεφτέδες, κοτομπουκιές και ψαρομπουκιές είναι μερικές μόνο από τις γευστικές ποικιλίες που θα βρεi κάποιος στην ταβέρνα μας. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε μπριζόλες, σουτζουκάκια στη σχάρα από εκλεκτά και φρέσκα κρέατα παραγωγής μας.